Sebastian Ericsson klar för ÖHF

Örnsköldsvik HF kan meddela att man har kontrakterat målvakten Sebastian Ericsson.
Kontraktet mellan ÖHF och 23-årige Ericsson är på 1+1 år.
– Vi har letat efter möjligheten att stärka upp målvaktssidan och att Sebastian nu ansluter till truppen känns bra. Han är utbildad i elitklubbar och har hunnit skaffa sig värdefull erfarenhet från spel i Hockeyettan, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Ericsson har Linköping HC som sin moderklubb och på juniornivå representerade han också Malmö Redhawks. Ericsson som mäter 200 cm och väger 96 kg har i Hockeyettan representerat Mörrum och KRIF, och kommer närmast från Kalix.
– Jag ser det här som en härlig utmaning och möjlighet. Jag kommer att göra allt för att hjälpa ÖHF uppåt i tabellen, säger Ericsson.

Ericsson kommer spela i tröjnummer 72.