Anton Blomberg förlänger kontraktet och Hedlund lämnar

I dag kan vi meddela att Anton Blomberg, som spelat två matcher med laget redan, stannar i TAIF fram till jul.

Anton Blomberg kom till Tranås efter att ha lämnat Västervik i förtid. Det blev då endast ett korttidskontrakt som sträckte sig över två matcher men nu är det dock klart att han blir kvar i laget ett tag till – nämligen fram till jul.

Anton, som de senaste tre säsongerna har spelat i Hockeyallsvenskan med Tingsryd, Södertälje och Västervik, är en mycket pålitlig poäng- och målgörare som vi vet att vi kommer få mycket nytta av i vinter. Förra sejouren i Tranås stod han för hela 40 poäng på 36 spelade matcher (19+21).

Vi hälsar ”Blomman” varmt välkommen tillbaka till Tranås!

August Hedlund lämnar laget

Vi kan också meddela att August Hedlund lämnar laget på måndag, då han kallats tillbaka av HC Vita Hästen varifrån han har varit på lån sedan ett tag tillbaka. Jakten på en ersättare till August är i full gång.

Foto: Fotograf Erik Hellquist