Tisell: ”Krekula spelar imorgon”

Nybro Vikings gästas av Vimmerby HC under onsdagskvällen i Liljas Arena. Det är ett viktigt länsderby som väntar och tre poäng står på spel!

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Onsdag den 25 november.
Nedsläpp: 19.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Det blev förlust senast mot Mörrum, din analys från matchen?

– Vi gör för många misstag de första 13 minuterna och efter det hamnar vi i ett läge som vi inte kunde ta oss ur. Positivt var att vi återigen gör mål i fem mot fyra vilket är bra och där hoppas jag att vi är något på spåren.

Drygt halva serien återstår för Vikings del då vi har spelat två matcher färre än många andra lag, under onsdagen väntar Vimmerby. Vad tror du om matchbilden?

– Vimmerby är ett i raden av bra lag som vi möter framöver. Vi var det lag som drog det längsta strået senast när vi mötte dem i en riktigt kämpig match. Jag hoppas att vi ska kunna komma upp i samma arbetsnivå och skärpa som vi hade den gången. Vi kommer att behöva vara oerhört fokuserade.

Läget i truppen?

– Alla spelare är tillgängliga, vi har också Simon Krekula som spelar med oss imorgon.

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!