ÖHF förlänger med Håkansson

Han är fortfarande junior men gör ändå sin andra säsong i Hockeyettan.
När han kommande säsong kliver in i senioråldern så kommer han att göra det i Örnsköldsvik HF.
ÖHF och Linus Håkansson har kommit överens om ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021/22.
– Vi är jätteglada över att ha kommit överens med Linus om en fortsättning i klubben. Han har haft en utvecklingskurva som pekat stadigt uppåt och så kommer det att fortsätta. Linus är oerhört spelsmart, ser ytorna som få andra och är också skicklig med pucken, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Den här hösten har Linus gjort fyra mål och totalt åtta poäng på 14 spelade matcher.
– Det var egentligen aldrig någon tvekan från min sida kring att fortsätta i ÖHF. Vi har någonting på gång, ett lag som den här hösten tagit steg, och ett lag som kommer att bli ännu bättre i framtiden, säger Linus Håkansson.