Tisell: ”Vi är laddade”

Det har firats jul runt om i stugorna men redan under annandagen är det återigen dags för hockey i Liljas Arena. Nybro Vikings gästas av länskollegan Vimmerby HC med nedsläpp kl. 15.00 under lördagseftermiddagen.

Stötta Nybro Vikings! Under vanliga omständigheter har föreningen stora intäkter via biljettförsäljning till representationslagets hemmamatcher, de intäkterna är i princip helt uteblivna och vi behöver ditt stöd. Swisha valfri summa till 123 28 38 217 och stöd Nybro Vikings i dessa tuffa tider, vi garanterar att ditt bidrag gör skillnad!

Datum: Lördag den 26 december.
Nedsläpp: 15.00.
Arena: Liljas Arena
Domare: TBD.
Livesändning: Se matchen via vår livesändning här!
Stötta Nybro Vikings: Köp Vikings virtuella produkter, läs mer här!

Huvudtränare Mikael Tisells tankar inför matchen:

Ett kort julfirande är avklarat, dina tankar inför morgondagens match mot Vimmerby?

– Det har bara varit jämna matcher när vi har mött Vimmerby och så kommer det att bli även denna gång. Vi vet vad som kommer att bli viktigt när vi möter dem och nyckeln blir att fortsätta spela vårt spel med mycket anfallsenergi. Jag vill att vi bygger vidare på det som vi hade i matchen mot Tyringe och vi kommer att behöva ha en stenskarp defensiv. Vi är laddade för att spela match igen.

Det blev seger senast mot Tyringe, vad tar ni med er från matchen?

– Jag gillade energin som vi hade i matchen mot Tyringe. Jag tycker att vi gör en bra match trots att vi inte hade spelat på länge. Vi har en härlig anfallshockey och även defensiven sitter där. Sedan kan jag tycka att vi är värda lite mer utdelning än vad vi fick. Det syntes på killarna att de längtat efter att få spela match igen.

Läget i truppen?

– Vi har äntligen varit fulltaliga på träningarna både dagen innan julafton och på träningen tidigare idag (juldagen). Det känns bra!

Lycka till i morgondagens match!

– Tack så mycket!