inför Hanhals

Hallandsderby stundar uppe Kungsbacka under onsdagskvällen.

Efter söndagens bittra förlust hemma mot Borås ska man nu försöka revanschera sig mot länsgrannarna i norr. Tyvärr får man ta sig an denna uppgift utan Hugo Johansson som efter en ful tackling in i sargen bröt nyckelbenet och missar därmed resten av säsongen. Riktigt lika illa är det inte med Jonas Fredriksson som drabbades av en hjärnskakning. Men något spel på onsdag är förstås uteslutet. Sedan tidigare saknas även Oliver Olsson av samma anledning. Nästa man på skadelistan är Anton Sundin, i hans fall handlar det om en s.k. överkroppsskada.

– Först och främst så är det förstås tråkigt för killarna. Men nu är det som det är och då är det bra att vi har en bred trupp, säger Fredda och fortsätter; Vi har full respekt för Hanhals som har börjat serien bra. Det kommer krävas uppryckning av oss för att ta poäng, säger Fredda.

Hur laget mönstras beslutas först under matchdagen.

Följ websändningen av matchen HÄR!