Fri 26 Feb Slut
Hockeylag KUM 2
Hockeylag KÖP 0
Fri 26 Feb Slut
Hockeylag MAL 1
Hockeylag GRU 2
Fri 26 Feb Slut
Hockeylag ESK 2
Hockeylag LIN 1
Fri 26 Feb Slut
Hockeylag TYR 5
Hockeylag HHHC 6
Fri 26 Feb Slut
Hockeylag TRO 1
Hockeylag MAR 2
Fri 26 Feb Slut
Hockeylag HUD 1
Hockeylag KAR 0
Fri 26 Feb Slut
Hockeylag SOL 4
Hockeylag STR 3
Fri 26 Feb Slut
Hockeylag NSK 2
Hockeylag HIF 4
Fri 26 Feb Slut
Hockeylag WIN 5
Hockeylag SEG 3
Sat 27 Feb Slut
Hockeylag MÖR 2
Hockeylag VIM 3
Sat 27 Feb Slut
Hockeylag FOR 6
Hockeylag BOR 4
Sat 27 Feb Slut
Hockeylag HHC 3
Hockeylag BOD 1
Sat 27 Feb Slut
Hockeylag ÖST 4
Hockeylag KAL 1
Sat 27 Feb Slut
Hockeylag ENK 2
Hockeylag THO 3
Sat 27 Feb Slut
Hockeylag HANV 3
Hockeylag PIT 4
Sat 27 Feb Slut
Hockeylag NYB 4
Hockeylag VIS 2
Sat 27 Feb Slut
Hockeylag KAIF 7
Hockeylag SKL 5
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag ENK 3
Hockeylag PIT 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag KIF 3
Hockeylag SKL 5
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag ÖST 1
Hockeylag BOD 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag HHC 4
Hockeylag KAL 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag HANV 1
Hockeylag THO 6
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag GRU 2
Hockeylag ESK 4
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag KÖP 4
Hockeylag MAL 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag SUR 5
Hockeylag KUM 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag KRIF 4
Hockeylag TRA 3
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag Kalm 3
Hockeylag TYR 0
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag DAL 2
Hockeylag MAR 0
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag KAR 4
Hockeylag HUD 2
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag TRO 3
Hockeylag SKÖ 1
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag HIF 0
Hockeylag WIN 3
Sun 28 Feb Slut
Hockeylag STR 2
Hockeylag NSK 4
Mon 01 Mar 19:00
Hockeylag TRA -
Hockeylag HAN -
Mon 01 Mar 19:00
Hockeylag VIM -
Hockeylag NYB -
Tue 02 Mar 18:00
Hockeylag ÖST -
Hockeylag BOR -
Tue 02 Mar 19:00
Hockeylag VHC -
Hockeylag ÖRN -

Oscar Josefsson inför matchen mot Vimmerby

Efter förlusten senast mot Nybro Vikings så vill Dalen studsa tillbaka på vinnarspåret men då gäller det att hålla känslorna i styr enligt Oscar Josefsson: “Vi är som bäst när vi spelar precis på gränsen, tyvärr så klev vi över senast, vilket vi måste ta lärdom av”

 

Vimmerby är ett lag som Dalen genom åren mött ett flertalet gånger och man är väl förberedd på vilket spel dom spelar. Då fungerar det inte att dra på sig några onödiga utvisningar, något som Dalen blev straffade av i matchen senast mot Nybro.

-Vi gjorde en bra match senast men tyvärr så lyckades vi inte hålla känslorna innanför kroppen vilket resulterade i att vi drog på oss en hel del onödiga utvisningar. Varje match i Allettan är lite av en toppmatch och då gäller det att ha spelarna kvar på isen annars blir laget snabbt straffat. Samtidigt så spelar vi som bäst när vi gör det på gränsen, tyvärr så klev vi över senast vilket straffade oss. Detta har vi pratat om och tagit lärdom av inför resterande matcher.

Nu väntar ett möte mot Vimmerby som Dalen genom åren mött ett flertalet gånger tidigare och som man har bra koll på. Och det finns en hel del positiva saker Dalen gjorde bra i mötet mot Nybro som man vill plocka med sig.

-Ser man till senaste matchen så spelade vi riktigt bra i fem mot fem i alla fyra kedjorna där är vi starka och vi ha även fått ett bevis på att vårat spel i powerplay fungerar. Vi vet att Vimmerby kommer komma ut starkt och det gäller att vara påkopplade från början samtidigt så har vi en stark defensiv vilket ger en trygghet i laget. Vi måste lita till vårt grundspel och hålla huvudet kallt och inte låta oss luras, behåller vi bara tålamodet ute på isen så har vi allt som behövs för att studsa tillbaka.

HC Dalens tränare Per Gustafsson är inne på samma spår där en av nycklarna blir att inte låtas luras in dit motståndarna vill få laget att hamna:

-Vi öppnade starkt senast och sett till spelet i fem mot fem så var vi det bättre laget i inledningen av matchen. Sen drog vi på oss en hel del utvisningar och hamnade i ett läge där Nybro ville ha oss. Nybro fick energi samtidigt som vi fick kasta om en hel del i femmorna vilket straffar sig i längden. Nu gäller det att hålla huvudet kallt och lita på vårat spel och behålla tålamodet.

Piotr Arvidsson
Media & Kommunikation
HC Dalen