Jacob Grönhagen förstärker HC Dalen

HC Dalen har kommit överens med HV71 om en utlåning av Jacob Grönhagen som ansluter redan till kvällens match mot Vimmerby.
Foto: Henrik Wauge

 

Jacob Grönhagen har Värmdö HC som moderklubb och spelar till vardags i HV71 J20. Under nuvarande säsong så har han varit utlånad till Hammarby IF där han stod för 7 poäng på 9 spelade matcher men har även 10 stycken SHL-matcher med HV71 på meritlistan. Nu ansluter han på lån till HC Dalen som behöver förstärka truppen.

-Vi behöver förstärka truppen då bland annat Karl Smedberg fick en puck i ansiktet och tvingas vila några matcher framöver. Nu kom vi tillsammans med HV71 fram till en perfekt lösning med Grönhagen som har visat att han har vad som behövs för spel på seniornivå, säger Per Gustafsson.

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen