Fick bäras ut på bår i sin jubileumsmatch

Vid gårdagens match mot Borlänge skadade sig den jubilerande Enköpingsbacken Fredrik Lundin så pass illa att operation väntar i nästa vecka. 

Egentligen skulle hemmamatchen mot Borlänge vara en lite festligare match för Fredrik Lundin. Han gör i år sin tionde säsong i ATG Hockeyettan och matchen igår var hans 250:e match i serien, där han dessutom i samtliga matcher har representerat sitt ESK.

Men någon vidare jubileumsfest blev det inte för 27-åringen. Istället fick han föras ut med bår från isen redan i början av den första perioden efter en  situation där han fick ett felskär som gjorde att han slog in i kortsargen med ganska stor kraft.

Väl på sjukhuset konstaterades frakturer på fotleden och nu väntar operation i kommande vecka.

– Väldigt tråkigt att vi tappar en sådan profil som Fredrik, men mest tråkigt såklart för honom själv. Vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande och att han blir helt återställd, säger ESK:s sportchef Alexander Edstein.