Två spelare lämnar Huddinge

Under dagen har Huddinge Hockey tyvärr förlorat två spelare i truppen, det rör sig om backarna Fredrik Falk och Alexander Svensson.

Fredrik Falk har valt att avsluta sin aktiva hockeykarriär för att istället satsa på sin civila karriär.
– Vi har full respekt för Fredriks beslut och vi önskar honom all lycka i sin civila karriär, säger Huddinges sportchef/klubbchef Darryl Finnell

Alexander Svensson har tackat ja till ett erbjudande från AIK och Huddinges styrelse har idag godkänt övergången.
– Vi är förstås besvikna över att Alex väljer att lämna Huddinge med tanke på den spännande framtid vi ser både för klubben och Alex, men vi inriktar oss nu på att förstärka backsidan inom kort, säger Darryl Finnell

  – Vi är stolta över att Alex efter tre års uppehåll kunnat återstarta sin hockeykarriär på ett så framgångsrikt sätt inom Huddinge Hockey. Vi ser det som ännu ett bevis för att våra tränare gjort ett strålande jobb och att vår hockeyfilosofi fungerar. Vi tackar Alex för en fin insats och önskar honom lycka till framöver, säger Stefan Bengtsson, ordförande i Huddinge Hockey