Forward återvänder till Strömsbro

Emil Lindgren är tillbaka i Strömsbrotröjan! Han lånades ut till oss under tre matcher förra säsongen från Brynäs J20 och då det blev totalt sex poäng, ett mål och fem assist. Den här säsongen är hans första seniorsäsong och den inledde han med Mörrum som också huserar i Hockeyettan. Där har det blivit sex poäng på 25 matcher. Emil är klar för resten av den här säsongen och nästa säsong. Varmt välkommen tillbaka till Rallarbo, Emil!

Du kommer tillbaka till Strömsbro och Gävle efter att ha påbörjat säsongen i Mörrum, vad fick dig att ta det beslutet?
– Jag valde att ta beslutet att flytta hemåt för att jag tyckte att jag inte riktigt fick chansen i Mörrum och jag kände att en flytt hem och ett miljöombyte kunde vara bra för mig. Sen spelade vissa andra saker in i beslutet också.

Det här är din första seniorsäsong, hur skulle du summera den hittills?
– Som sagt så är det här min första seniorsäsong och man kan inte ha allt för höga krav men jag tycker att jag hade kunnat få ut lite mer än vad jag fått hittills. Jag får se till att det kommer nu i slutet avs säsongen!

Du var ju utlånad till oss redan förra säsongen. Hur var det att prova på spel i Hockeyettan redan då?
– Det var skönt att få testa på seniorhockeyn redan förra året och få se skillnaderna från J20 redan då.

Sportchef Johan “Gnidan” Wennberg är nöjd över att vi knutit till oss Emil för denna säsongen och nästa.
– Vi får en skridskostark spelare med ett stort hjärta och en bra storlek. Han är en spelare att bygga vidare på!