Karl Påhlsson tillbaka och förändring i ledarstaben

Det har nu skett förändringar i både truppen och ledarstaben.

Truppen: Karl Påhlsson är tillbaka till Borås Hockey på lån från HC Vita Hästen. Han kliver på inför morgondagens match borta mot Tyringe. Vi tackar HC Vita Hästen för det fortsatta samarbetet och hälsar Påhlsson varmt välkommen tillbaka till Borås Hockey!

Ledarstaben: Det har även skett förändringar i ledarstaben from idag. Mattias Remstam kliver nu in som ytterligare en assisterande tränare. Mattias är ett välkänt ansikte då han 2008-2011 spelade i Borås Hockey och har de senaste åren varit tränare i bland annat Nittorp och Gislaved. Mattias kliver in i sin roll idag och gör sin första match i båset imorgon. Vi hälsar Mattias varmt välkommen tillbaka till Borås Hockey och önskar honom lycka till!