Vinst borta mot Segeltorp

Strömsbro tog kommandot direkt i bortamatchen mot Segeltorp och kunde till slut vinna med 2-5.

Joakim Axman började matchen med en utvisning och elva sekunder efter att han kommit ut från utvisningsbåset gav han Strömsbro ledningen med 0-1. Knappa minuten senare ökade Strömsbro på till 0-2 genom Erik Broman.

När Strömsbro fick chansen i numerärt överläge i inledningen av den andra perioden kunde Emil Lindgren öka på till 0-3 när han gjorde sitt första mål i Strömsbrotröjan den här säsongen. Det blev en del utvisningar från båda lagen i mitten av perioden men inget mer mål föll i mittenakten.

Bortalaget ökade på till 0-4 i början av den tredje perioden men bara 33 sekunder senare skulle Segeltorp spräcka målnollan och Adam Matsson som var tillbaka i Strömsbrokassen tvingades släppa in ett mål. Ytterligare en reducering kom med knappa minuten kvar av perioden till 2-4. Segeltorp gjorde ett försök till och man tog ut målvakten men då var Gabriel Deutsch där och satte spiken i kista med 2-5 som blev slutresultatet!

Segeltorps IF – Strömsbro IF 2-5 (0-2, 0-1, 2-2)
Skott: 46-26 (11-11, 10-7, 25-8)
Utv: 14-20 (4-6, 10-8, 0-6)

0-1 (04:12) Joakim Axman (Viktor Ehn)
0-2 (05:26) Erik Broman (Joakim Axman, Gabriel Deutsch)
0-3 (25:15) Emil Lindgren (Adam Deutsch) PP1
0-4 (43:14) Martin Naenfeldt (Viktor Ehn, Freddie Stömne)
1-4 (43:47) Sören Dietz Larsen (Filip Jakobsson, Adam Winborg)
2-4 (58:43) Oskar Ahlholm (Razmuz Waxin Engback, Robin Carneholm)