Thu 22 Apr Slut
Hockeylag HHC 3
Hockeylag NYB 2
Thu 22 Apr Slut
Hockeylag MAR 2
Hockeylag TRO 3
Sat 24 Apr 16:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Sat 24 Apr 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HHC -

PRESSMEDDELANDE: Förlängningar sportsliga organisationen.

Hudik Hockey har kommit överens om att förlänga kontraktet på 2 år för både Jennie Blomstrand, ungdomsansvarig, samt Nils Strandman, huvudtränare J18.

– En förutsättning för en organisation att utvecklas ytterligare startar med långsiktighet på ledarsidan. Så därför är det med glädje att säkra Nils Strandman, juniorer, och Jennie Blomstrand, ungdom, i minst 2 år till. Båda besitter ett djupt engagemang och brinner verkligen för idrotten vilket är en viktig egenskap som ledare, säger Lars “Lillis” Lövblom, sportchef HHC.

Lars”Lillis” Lövblom förlängde nyligen för minst 2 år till. HHC:s nya huvudtränare för A-laget nästa säsong är på minst 2 år.

– När jag fick frågan, kändes det självklart att fortsätta resan vi påbörjat med J18. Att få vara en del av Hudik Hockeys satsning på juniorverksamheten känns verkligen inspirerande, säger Nils Strandman, huvudtränare J18.

– Först och främst är det riktigt kul med alla inom föreningen och det finns potential att göra något riktigt bra på barn- och ungdomssidan. Sen tar allt tid att implementera så därför valde jag att skriva på för minst 2 år till, säger Jennie Blomstrand, ungdomsansvarig.