HC Dalen förlänger med kvartett

HC Dalen har skrivit kontakt med backen Sebastian Ehrenflod och forwards Karl Smedberg, Hugo Rostedt och Oliver Wallqvist. Foto: Marcus Vilson

 

Per Gustafsson och HC Dalen har i dagarna förlängt kontraktet med en stark kvarett som alla fyra har tagit rejäla steg i sina respektive karriärer. En trygghet för HC Dalen att redan nu börja sätta grunden inför nästa säsong även om fullt fokus ligger på kommande playoff.

 

Per Gustafsson om Karl Smedberg:

-Kalle är en spelare som vi kan utnyttja i alla lägena, han gjorde sin första seniorsäsong och och har tagit kliv hela tiden. Han har en fin utveckling och kommer ta ytterligare kliv framåt så det är en viktig spelare för oss och en spelare med framtiden för sig. Kontraktet med Smedberg gäller i ett år.

Per Gustafsson om Hugo Rostedt:

-Hugo kom sent till oss och är kanske den spelare som jag är mest imponerad av hittills. Han visar hela tiden framsteg och som Smedberg så har han framtiden för sig och kommer betyda mycket i vår offensiv framöver, så det ska bli väldigt kul att få fortsätta se Hugos utveckling hos oss. Kontraktet med Hugo gäller i ett år.

Per Gustafsson om Oliver Wallqvist:

-Oliver känner vi sen en tid tillbaka och där vet vi vad vi får. Han är en spelare som inte lämnar någonting åt slumpen och med en härlig karaktär. Hans utvecklingskurva ser väldigt bra ut så det känns väldigt bra att få ha Oliver kvar i föreningen. Kontraktet med Oliver gäller i ett år.

Per Gustafsson om Sebastian Ehrenflod:

-Gjort en väldigt bra första seniorsäsong och utvecklas hela tiden. Stor och stark spelare som är viktig i vår defensiv och med fortsatt utbildning så kommer han ta ytterligare kliv framåt i en redan bra utvecklingskurva. Kontraktet med Sebastian gäller i ett år.

 

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen