EXKLUSIVT – hemligheterna i Huddinge: ”Speglar sig gärna i plexit”

Huddinge är klar för slutspel och vill, som vanligt, vara med i kampen om allsvenskan. 

Men hur är spelarna i truppen om vi lyfter lite på hockeyskydden?

Vi bad rekordmannen Björn Jonason berätta ”hemligheter” om några av sina lagkamrater . Här är hans uppriktiga svar: 

  • ”Ryktas om att han är sponsrad av Hemköps egna munkar”.
  • ”Har inte tagit ett löpsteg sedan Carola vann Melodifestivalen”.
  • ”Speglar sig mer än gärna i plexit mellan övningarna”. 
  • ”Kan få en ko att lägga sig på rygg av skratt”.

TV: Se mål och höjdpunkter från matcherna här. 

Filip Pilö, b, 21 år.

”Pilgren är en otroligt rolig kille som ofta bjuder på sig själv. Det många kanske inte vet att han är Sveriges bästa straffskytt…fram till hashmarks.”

Joakim Hälleström, f, 26 år.

”Oftast kallad Korridorström pga sin höga fart längs den högra korridoren. Ryktas om att han är sponsrad av lokala Hemköps egna munkar”. 

Sebastian Andersson, mv, 31 år.

”Lagets farbror, både till sättet och kroppen. Älskar lediga helger då han kan packa ihop det nödvändigaste och gå ut i sin ensamhet i skogen och sätta sig på en stubbe och bara andas”. 

Kim Lennhammar, b, 30 år.

”Mr Pondus. Klimpen går sällan förbi någon utan att uppmärksamma sin härliga gungande gångstil. Har inte tagit ett löpsteg sedan Carola vann Melodifestivalen”. 

Rasmus Dahlberg Karlsson, f, 28.

”Här hamnar nog valet på den mest fåfänga spelaren. Stuket sitter perfekt, snörningen görs noga och kammen är alltid framme för att dra hårfibrerna i en perfekt vågig lutning bakåt. Speglar sig mer än gärna i plexit mellan övningarna”. 

Alexander Svarvén, b, 21 år.

”Även kallad Dödgrävaren pga sina läskiga tatueringar. Har en hel del rutiner inför både match och träning som sällan går någon obemärkt förbi. Lagets svärmorsdröm!”

Sebastian Franz, f, 22 år

”Startade säsongen som bagare och tackar sällan nej till en fika på rasterna. Äter alltid upp maten först och är sällan sen att fråga om en annan har ätit upp så han kan glupska i det sista själv”. 

Fabian Lundh, f, 29 år.

”Blandar och ger med sin skånska dialekt beroende på vem han en konversation med. Har en stor kärlek till elektricitet och pratar med än gärna om 3-fas och kabeldragningar”. 

Christoffer Odljung, f, 30 år.

”Här har vi en kille som sällan håller tyst. Sveriges starkaste mungipor då han konstant vräker ur sig ord och meningar av alla dess slag. Har man Oldsberg i närheten blir det sällan en stel stämning”. 

Robin Sjörén, f, 32 år.

”Citatmaskinen. Troligtvis den roligaste människan jag har i mitt liv. Robin får alltid dom sämsta vitsarna och historierna att bli otroligt underhållande. Kan få en ko att lägga sig på rygg av skratt”. 

Fredrik Renström,f, 25 år.

”Även kallad Renberg. En av de snällaste och mest ödmjuka av vänner jag känner. Älskar att klunsa och är kung i två nudd inför matcherna”. 

Anton Kalte, f, 23 år.

”N´golo Kalte.  Här gäller det att välja sina strider. Anton älskar att debattera och är otroligt påläst på sin sak. Har ett hett temperament och skulle en sommarkväll knalla ett par mil från Tullinge-skogarna in till civilisationen då han förlorat en tävling”. 

Superguide: vårens slutspel och kval – nya datum och alla förutsättningarna