HC Dalen förlänger med spelartrio

HC Dalen förlänger med Henrik Neubauer, Adam Hirsch & Anton Johansson. Foto: Marcus Vilson

 

Per Gustafsson och HC Dalen har i dagarna förlängt kontraktet med en stark trio som alla tre tagit kliv framåt i sina respektive karriärer och blivit ledande spelare för HC Dalen. Dessutom anställs Anton Johansson på HC Dalens marknadsavdelning.

 

Per Gustafsson om Henrik Neubauer:

-Henrik har visat upp vilka kvaliteter han besitter och ligger i toppen av poängligan så det går inte sticka under stolen om hur viktig han är för oss. Liksom Adam Hirsch är han en av våra ledande spelare och har tagit steg framåt hela tiden och kommer bara bli bättre så det känns fantastiskt roligt att Henrik väljer att köra vidare i Dalen. Kontraktet med Henrik Neubauer gäller i ett år.

Per Gustafsson om Adam Hirsch:

-Adam har gjort en kanonsäsong och blivit en ledande spelare på isen det ser man om inte annat på hans poängproduktion. Han har alla möjligheter att ta ytterligare kliv framåt i sin karriär så det väldigt bra att Adam väljer att förlänga sin vistelse i HC Dalen. Kontraktet med Adam Hirsch gäller i ett år.

Per Gustafsson om Anton Johansson:

-Anton är en spelare med stort hjärta för HC Dalen och viktig för yngre spelare och nya spelare som inte varit i föreningen tidigare. Samtidigt är han en viktig röst både på och utanför isen och självklart en duktig ishockeyspelare. Hans hjärta för föreningen gör att han nu kommer anställas av HC Dalen på en viss procent där hans uppdrag kommer att ligga på marknadsavdelningen med att knyta till sig nya sponsorer och få fler att få upp ögonen för föreningen. Kontraktet med Anton Johansson gäller i ett år.

 

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen