Landor ansluter till ÖHF

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF – kan idag presentera ett nyförvärv på forwardssidan.
Det handlar om Leo Landor, född 2000, som närmast kommer från SK Lejon.
– En spelare som vi haft ögonen på under en längre tid, och en spelare som har spännande saker i sitt spel, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF och fortsätter:
– Med Leo i laguppställningen så tillför vi offensiv kraft, skridskostyrka och även fysiskt spel.

Landor, som mäter 176 cm och väger 76 kg, har TPS Åbo som sin moderklubb och han har gjort landskamper för Finlands yngsta landslag. I Sverige har han också representerat Södertälje och Vita Hästen.
– Det här känns riktigt bra. Jag ser det här som ett steg framåt i karriären. Jag vet också att ÖHF är ett bra ställe för att utvecklas och hjälpa mig att ta nästa kliv, säger Leo Landor.

Under nyss avslutade säsongen så var Landor poängkung i SK Lejon i grundserien och totalt blev det åtta mål och lika många assists.
– Jag är en spelare som gillar att åka skridskor, jag gillar också att spela fysiskt och mina främsta kvalitéer har jag i det offensiva spelet, säger Landor.

Landor kommer i ÖHF att spela i tröjnummer 54.

Truppen just nu
Målvakter: 32 Simon Rönning, 39 Linus Marcko (ny från SK Lejon).
Backar: 5 Jesper Edman (ny från ÖHF Junior), 12 Oskar Byström, 81 Victor Blom.
Forwards: 9 Alexander Naskov, 10 Linus Håkansson, 13 Pontus Sjöberg (ny från ÖHF Junior), 19 Ludwig Niederbach, 27 Simon Hofström, 48 Willy Norberg, 54 Leo Landor (ny från SK  Lejon), 66 Oskar Håkansson (ny från MODO Junior), 70 Sebastian Freed Karlsson, 72 Jure Cehic (ny från ÖHF Junior), 77 Simon Engström.
Målvaktstränare: Christoffer Hällberg.