Thu 22 Apr Slut
Hockeylag HHC 3
Hockeylag NYB 2
Thu 22 Apr Slut
Hockeylag MAR 2
Hockeylag TRO 3
Sat 24 Apr 16:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Sat 24 Apr 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HHC -

Dennis Hall och Magnus Nilsson (t h) ska leda Hudiksvall i höst. FOTO: Forshaga Facebook, Maria Paulsson

Seriekonkurrentens ordförande bekräftar: ”Han lämnar för Hudiksvall”

Det har varit klart sedan i julas, men ingen har riktigt bekräftat det.

Förrän nu.

– Han lämnar för Hudiksvall, säger Forshagas ordförande Christer Larsson.

TV: ÖSTERSUND-HUDIK 3-2 – se målen och höjdpunkterna här. 

Vi pratar alltså om tränaren Dennis Hall, 31, den unge coachen som gjort ett fint jobb med Forshaga i Hockeyettan sedan han kom till klubben i december 2019.

Hockeynews skrev redan i januari att Hall bestämt sig för att ta över seriekonkurrenten Hudiksvall och Hudiks sportchef Lars ”Lillis” Lövblom bekräftade för Hockeyettan.se att de har gjort klart med en ny tränare till nästa säsong – men ville inte avslöja vem.

– Vi har en tränare utifrån som kommer in efter säsongen, det blev klart i julas. Han kommer leda laget tillsammans med Magnus Nilsson och Johannes Westring återgår då till sitt jobb som J20-coach, sa Lövblom. 

Men Christer Larsson, ordförande i Forshaga som nu spelat färdigt efter att ha åkt ut mot Visby Roma i åttondelen, lägger korten på bordet i en intervju med VF. 

– Han lämnar för Hudiksvall, det gör han. Det är spelets regler, såklart är det tråkigt vi hade gärna jobbat vidare med honom men det här mäktade vi inte att matcha emot. Dennis har gjort ett jättebra jobb hos oss, säger Larsson.

Hall blir huvudtränare i Hudik och Magnus Nilsson – just nu headcoach – blir som sagt assisterande tränare kommande säsong.

”Lillis” Lövblom i dag: 

– Vi väntar med alla kommentarer om spelare och ledare tills vi spelat klart.

Hudik föll i första kvartsfinalen mot Östersund och spelar nu returen hemma – eller inte hemma, matchen går i Söderhamn eftersom Glysis är stängd för säsongen – på fredag. 

TV: Hudiksvalls tunga skadesmäll – målkungen ut skadad: ”Säsongen är över”