Karl Henriksson – andra Goisaren som skriver NHL-kontrakt

Karl Henriksson blir den andra Goisaren efter Jacob Nilsson som skriver NHL-kontrakt och detta med anrika New York Rangers.

Det är med stor glädje som Mörrum Hockey förmedlar informationen om att ytterligare en Goisare signerat avtal med en NHL-klubb och detta med New York Rangers. Det är ett entry level contract på tre år och kan beskrivas som ett inträdeskontrakt för unga spelare till NHL.

Karl Henriksson är ytterligare ett bevis på att det går att nå till NHL även om man kommer från Karlshamns kommun. Med stenhård träning och järnvilja samt självklart en stor talang så finns det möjligheter att bli en riktigt duktig hockeyspelare.

Här kommer en intervju från Henrik Leman:

Intervju med Karl Henriksson efter signering med New York Rangers

Stort grattis, Karl, och vi inom Mörrum Hockey önskar dig ett jättestort lycka till i framtiden!

#baragoisare