Målvakten återvänder till moderklubben

Emil Jidskog är tillbaka i TAIF! Detta står klart efter att han skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över kommande säsong.

Emil Jidskog har de senaste tre åren huserat i Danmark, då främst i klubben Herlev Eagles men även en kortare sejour i Hvidovre Fighters. Dessförinnan har han representerat bl.a. BIK Karlskoga, Troja-Ljungby, Vita Hästen och IK Pantern i Hockeyallsvenskan. Men nu är det alltså klart att Emil återvänder till Sverige och sin moderklubb Tranås.

Det känns otroligt kul att få hem Emil igen då vi vet vilken kompetent målvakt och bra kille han är. Han kommer att bli en trygg sista utpost på planen. Dessutom är det alltid kul att få hem egna produkter till laget igen.

Välkommen hem, Emil!

Vem som blir Emils kollega återstår att se – kanske blir det klart inom kort?