HC Dalen förlänger med Emil Larsson

HC Dalen har i dagarna förlängt kontraktet med Emil Larsson med ytterligare en säsong. “Emil hade en jobbig säsong senast med både sjukdom och skador så han är ordentligt revanschsugen” , säger Per Gustafsson, sportchef i HC Dalen. 

 

Emil Larsson startade säsongen med en bra försäsong i ryggen och väntades ta ytterligare steg efter en poängmässig stark säsong dessförinnan. Säsongen kom dock kantas av både sjukdom och skador som gjorde att Emil missade stora delar av säsongen. Nu har han förlängt kontraktet med ytterligare en säsong och är revanschsugen.

-Först och främst så hoppas jag göra en lika bra sommarträning som senast allt ifrån kost till träning och det kändes såklart tråkigt att allt det arbete jag la ner under sommaren oväntat grusades av sjukdom. Men samtidigt så vet jag vad som krävs och jag är taggad och revanschsugen. Laget gjorde det riktigt bra och vi har en stark stomme i laget samtidig som flera spelare blev riktigt bra förra säsongen så det ser riktigt bra ut inför kommande säsong.

Per Gustafsson om förlängningen med Emil Larsson:

-Emil kom från en riktigt bra försäsong och förväntningarna var höga. Tyvärr så blev stora delar av säsongen förstörd av sjukdom och skador. Vi vet vad vi får i Emil och både vi och Emil är ordentligt revanschsugna efter förra säsongen så det känns självklart bra att vi kommit överens om en förlängning.

FAKTA / LARSSON
Född: 950331, Oskarshamn
Position: Forward
Skjuter: Vänster
Längd / vikt: 181 cm / 80 kg

Tidigare klubbar: IK Oskarshamn. Södertälje SK, Örebro HK, Nybro Vikings, Tranås, Tyringe.

Piotr Arvidsson
HC Dalen