Truppnytt 21/22: Årets första nyförvärv är klart!

Vi har gjort klart med det första nyförvärvet inför kommande säsong! Lettiske Verners Egle, född 1999, kommer till oss från spel i USA där han bland annat representerat Madison Capitols, Austin Bruins och Dubuque Fighting Saints i de amerikanska juniorligorna USHL och NAHL. Han har även spelat i det lettiska landslaget upp till J20.

Verners Egle beskriver sig själv såhär:
“I like to think of myself as a hard to play against forward that likes to play and posses the puck down low. My strength is simple and hard hockey, puck moving and vision. I hope to bring my best game for team succes next season!”

Sportchef Johan “Gnidan” Wennberg kommenterar vårt första nyförvärv:
“Det känns superspännande med en lett till i laget, en kille med bra storlek och som är bra med puck som kommer från en bra juniorliga i USA. Ett spännande tillskott till laget!”