Truppnytt 21/22: Viktig förlängning på backsidan

Vi avslutar veckan med en till förlängning, denna gången på backsidan. Han kom till oss inför förra säsongen efter att han spenderat sitt första år som senior i Nyköpings SK. Sin hockeyfostran har han fått i Brynäs IF och Valbo HC och även i Strömsbro under ungdomsåren. Totalt blev det 10 poäng på 21 matcher förra säsongen. Ni som följt våra matchsändningar vet också att han är en duktig kommentator. Klar för ännu en säsong är Lucas Gustavsson!

Sportchef Johan “Gnidan” Wennberg kommenterar förlängningen med Lucas Gustavsson såhär:
“Lucas är en stabil och bra back som är seriös i allt han gör. Tyvärr fick han delar av sitt fjolår spoilerat men nu känns han supermotiverad. Han är en jätteviktig förläning inför sässen 2122!”

Lagbygget 2021/22:
Backar
Lucas Gustavsson

Forwards
Viktor Ehn
Verners Egle (Ny)