Truppnytt 21/22: Målsprutan klar för nästa säsong!

Vi startar veckan precis som vi avslutade den förra, med en förlängning. En av våra poängstarkaste spelare från de två senaste säsongerna är klar för en fortsättning i Strömsbrotröjan! Joakim Axman har fin erfarenhet från både Hockeyettan och Hockeyallsvenskan, där han senast var en sejour förra säsongen när han spelade 13 matcher för Väsby, innan han kom tillbaka till oss. Redan i comebacken stod han för två mål och i matchen efter blev det hela 5(!) baljor från hans klubba och i höst och vinter kommer han bjuda på fler pärlor!

Sportchef Johan ”Gnidan” Wennberg kommenterar förlängningen med Joakim Axman såhär:
”Jag är supernöjd med denna signing! Axman har det skarpaste skottet i hela ettan vilket gör oss livsfarliga i offensiven. Han känns väldigt taggad på denna säsong. Detta kommer bli hur bra som helst!”