#61 John Henrion är Goisets nästa nyförvärv

På Mörrums Nationaldag 11 maj har Mörrum Hockey den stora glädjen att presentera och i samarbete med Måleriet AB klubbens andra nyförvärv. Det är en väldigt välmeriterad pjäs vid namn #61 John Henrion som ansluter till årets upplaga av Mörrum Hockey. 

”Mörrum Hockey är stolta att presentera ännu ett nyförvärv. John Henrion är klar. Han har en gedigen erfarenhet med spel i bla SHL, Hockeyallsvenskan och Tyska ligan. John är en pålitlig poängspelare och kommer att tillföra ytterligare spets i laget. Han kommer också in med massor av rutin som kommer att vara viktigt för laget.

Kontraktet är skrivet på 3 år.

/Thomas Engman, Headcoach och Sportsligt ansvarig A-lag”

 

Reportage med TVGOIS1 i samband med presentationen av #61 John Henrion:

 

 

#61 John Henrion presenteras i samarbete med Måleriet AB:

#baragoisare