Förlängningar

Idag så presenterar vi två förlängningar. Det är backen #56 Oliver Lexenberg och forwarden #19 Carl Westbergs som “Söder” och “Fredda” kommit överens med. Båda har förlängt med Ett år.

#56 Oliver Lexenberg gör nu sin tredje säsong i Hammers. Oliver som är en stork o stark back med defensiva kvaliteer och bra karaktär som kommer bli än mer nyttig i år. Oliver kom till oss efter att ha spelat i MODO:s J20 Superelit.

 

 

#19 Carl Westberg gör även han sin tredje säsong i Hammers. Carl har tagit stora steg sedan han kom till Hammers, En obekväm forward att möta som har ett riktigt bra skott och rätt karaktär. Carl kom till oss efter att ha spelat i MODO:s J20 Superelit även han.

 

 

Riktigt härligt att ha med er i Hammers ännu en säsong.

Samtidigt har vi sedan senast tappat Alexander Andersson som vi önskar lycka till i framtiden och likaså står det klart att Alexander Johansson fortsätter i Linköping vilket väl ingen blev förvånad över. Lycka till Alexander.