Wed 27 Oct Slut
Hockeylag SKÖ 1
Hockeylag FOR 2
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag NSK 3
Hockeylag MAR 4
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag SUR 3
Hockeylag LIN 4
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag BOR 8
Hockeylag KUM 0
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag ESK 2
Hockeylag KÖP 6
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag Kalm 4
Hockeylag MÖR 1
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag NYB 3
Hockeylag KRIF 0
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag TRA 4
Hockeylag HAN 3
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag HHHC 6
Hockeylag KAR 2
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag HSK 2
Hockeylag ENK 1
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag HUD 4
Hockeylag WIN 2
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag SEG 1
Hockeylag HIK 6
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag STR 3
Hockeylag VHF 2
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag KAIF 4
Hockeylag BOD 2
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag PIT 2
Hockeylag KAL 3
Wed 27 Oct Slut
Hockeylag ÖRN 2
Hockeylag ÖIK 8
Fri 29 Oct 19:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag LIN -
Fri 29 Oct 19:00
Hockeylag DAL -
Hockeylag VIM -
Fri 29 Oct 19:00
Hockeylag VIS -
Hockeylag VIK -
Sat 30 Oct 15:00
Hockeylag HHHC -
Hockeylag TRA -
Sat 30 Oct 16:00
Hockeylag KÖP -
Hockeylag SKÖ -
Sat 30 Oct 16:00
Hockeylag KAL -
Hockeylag ÖRN -
Sat 30 Oct 16:00
Hockeylag ÖIK -
Hockeylag KAIF -
Sat 30 Oct 16:00
Hockeylag KIF -
Hockeylag TSK -
Sat 30 Oct 16:00
Hockeylag SUN -
Hockeylag BOD -
Sat 30 Oct 17:00
Hockeylag VHC -
Hockeylag PIT -

FOTO: Marcus Vilson, Elin Granebrandt, Suvad Mrkonjic

QUIZ: Vad kan du om Hockeyettan? Testa dig själv här!

Vad kan du om Hockeyettan?

Nu, mitt emellan alla silly season-nyheter och i väntan på nästa säsong, ger vi er chansen att minnas tillbaka lite.

Här är 20 blandade frågor om ligan – hur många klarar du?

Svaren hittar ni längst ned i artikeln.

FRÅGA 1: Hur många mål gjorde Kalix den här säsongen? 

a) 98

b) 143

c) 124

d) 117

FRÅGA 2: Vilken Hockeyettan-klubb har Tommy Salo som moderklubb?

a) Surahammar

b) Borlänge

c) Dalen

d) Köping

FRÅGA 3: Hur många åskådare får plats i NKT Arena (Karlskrona)?

a) 6050

b) 5050

c) 5500

d) 6250

FRÅGA 4: Vem vann interna poängligan i Segeltorp den här säsongen?

a) Filip Jakobsson

b) Oskar Ahlholm

c) Søren Dietz-Larsen

d) Christoffer Usov

FRÅGA 5: Vem gjorde mest poäng i HC Dalen den här säsongen?

a) Adam Hirsch

b) Martin Thörnberg

c) Jesper Thörnberg

d) Henrik Neubauer

FRÅGA 6: Vad heter Wings hemmaarena?

a) Renew Arena

b) Björkängshallen

c) Pinbackshallen

d) Smedjehov

FRÅGA 7: Vem var kapten i Strömsbro den här säsongen?

a) Nicklas Strid

b) Viktor Ehn

c) Adam Lööf

d) Joakim Axman

FRÅGA 8: Vem vann skytteligan i östra grundserien?

a) Joakim Axman, Strömsbro

b) Felix Liljegren. Hanviken

c) Johan Eriksson, Strömsbro

d) Stefan Söder, Vallentuna

FRÅGA 9: Vem har spelat flest grundserie-matcher i Hockeyettan genom tiderna?

a) Jonas Lindström, Sundsvall

b) Peter Rooth, Kristianstad

c) Per Tagesson. Östersund

d) Björn Jonason, Huddinge

FRÅGA 10: Vem var kapten i Mörrum när säsongen 20-21 startade?

a) Marcus Paulsson

b) Adam Bäckstrand

c) Khalid Ibrahim

d) Adam Ingvarsson

FRÅGA 11: Vilket nummer har Nybros målvakt Robin Johansson?

a) 1

b) 45

c) 31

d) 37

FRÅGA 12: Vem vann målvaktsligan i Allettan norra den här säsongen?

a) Kevin Lindskoug, Boden

b) Carl Hjälm, Östersund

c) Eric Forsberg, Forshaga

d) Andreas Bosson, Hudiksvall

FRÅGA 13: Juniorstjärnan Liam Dower Nilsson, 18, imponerade stort i vintras, vilken klubb representerade han?

a) Halmstad

b) Hanhals

c) Tranås

d) KRIF

FRÅGA 14: Vilket lag har Smedjehov som hemmaarena?

a) Dalen

b) Surahammar

c) Lindlöven

d) Mariestad

FRÅGA 15: Hur många lag spelar i Hockeyettan nästa säsong?

a) 36

b) 46

c) 40

d) 44

FRÅGA 16: Vem var äldsta spelaren i ligan den här säsongen?

a) Andreas Paulsson, Vallentuna

b) Martin Thörnberg, Dalen

c) Marcus Paulsson, Mörrum

d) Fredrik Lindgren, Boden

FRÅGA 17: Vilken Hockeyallsvensk klubb gick Vimmerbys målvakt Tomas Rydén till?

a) Västervik

b) Tingsryd

c) Vita Hästen

d) Kristianstad

FRÅGA 18: Vilket lag har Jössarinken som hemmaarena?

a) KRIF

b) Tranås

c) Mörrum

d) Hanhals

FRÅGA 19: Inför säsongen 2011-12 bytte ligan namn till Hockeyettan, vilket lag gick upp till Hockeyallsvenskan våren 2012?

a) Karlskrona

b) Björklöven

c) Asplöven

d) Boden

FRÅGA 20: Per Gustafsson har tränat Dalen sedan 2015 och har även en lång karriär som spelare i NHL, Elitserien och landslaget. Hur många SM-guld vann han med HV71?

a) 2

b) 4

c) 0

d) 3

Hur gick det för er? Här hittar ni dom rätta svaren.

1. c
2. a
3. b
4. c
5. d
6. c
7. b
8. b
9. a
10. d
11. d
12. a
13. b
14. a
15. c
16. a
17. b
18. c
19. a
20. b

Silly season special – dagliga uppdateringar om nyheter i ligan