Bolin, Mångs och Alftberg stannar!

Lagbygget för Nybro Vikings representationslag till säsongen 2021/2022 har tre nya förlängningar klara. Det är backsidan som fylls på med Viktor Bolin, Jesper Mångs och William Alftberg, alla tre har skrivit kontrakt med Vikings över den kommande säsongen.

Viktor Bolin fortsätter i Nybro Vikings den kommande säsongen. Den store och stabile backen kommer att göra sin åttonde raka säsong i Nybrotröjan och utgör därmed en viktig pusselbit i lagets ryggrad. Den senaste säsongen var också 28-åringens bästa rent poängmässigt i karriären då det blev totalt 2 mål och 29 assist.

– Det känns grymt kul att vara kvar i klubben ännu en säsong! Jag ser fram emot en ny säsong och förhoppningsvis ska vi vara med och kriga i absoluta toppen igen. Jag hoppas verkligen vi får spela inför vår fantastiska publik igen, den är saknad!, säger Viktor.

Jesper Mångs stannar i Nybro Vikings minst en säsong ytterligare. Den reslige backen anslöt till Vikings inför säsongen 2019/20 och kommer därmed att göra sin tredje raka säsong i föreningen. Jesper spelar med ett stort hjärta för laget och gör allt för att laget ska bli framgångsrikt. En otroligt viktig lagspelare.

– Det känns väldigt roligt att få stanna kvar i Nybro och vara med på resan som vi har startat. Jag hoppas att jag kan fortsätta utvecklas individuellt och givetvis att laget kan fortsätta ta steg framåt nästa säsong. Det vore fantastiskt att få tillbaka Nybropubliken!, säger Jesper.

William Alftberg är även han klar för Nybro Vikings den kommande säsongen. Alftberg anslöt till Vikings inför den senaste säsongen på ett tryoutkontrakt och visade snabbt upp att han klarar av nivån och även att han kan bidra till att göra laget bättre. Med en säsong i ryggen kan Alftberg ta nästa steg.

– Det känns fantastiskt att förlänga kontraktet och representera Nybro Vikings ett år till! Att få möjligheten att få vara med på resan som klubben och organisationen gör uppåt är något man självklart vill vara med på. Mina förväntningar inför nästa säsong är att vi kan ta revansch från förra året och ta steget upp i Hockeyallsvenskan. Självklart hoppas jag på att fansen får komma in på matcherna så man får uppleva den kända atmosfären som supportrarna kan skapa i Liljas Arena, säger William.

Det står också klart att Nybro Vikings och Markus Palmberg går skilda vägar. Sameli Ventelä och Roope Elimäki, som anslöt sent under säsongen, kommer inte att inleda säsongen i Vikings. Vi tackar Markus, Sameli och Roope för deras insatser i Nybrotröjan och önskar de lycka till i sina fortsatta karriärer!

Lagbygget 2021/2022

Målvakter
Robin Johansson – Kontrakt till 2023/2024
Pontus Eltonius – Kontrakt till 2021/2022

Backar
Erik Lindström – Kontrakt till 2022/2023
Niklas Dahlberg – Kontrakt till 2021/2022
Viktor Bolin – Kontrakt till 2021/2022
Jesper Mångs – Kontrakt till 2021/2022
William Alftberg – Kontrakt till 2021/2022

Forwards
Sebastian Borg – Kontrakt till 2022/2023
Janne Väyrynen – Kontrakt till 2021/2022
Adam Persson – Kontrakt till 2021/2022
Robin Wengdahl – Kontrakt till 2021/2022
Eero Savilahti – Kontrakt till 2021/2022
Fredrik Strömgren – Kontrakt till 2021/2022
Oliver Nilsson – Kontrakt till 2021/2022
Hannes Johansson – Kontrakt till 2021/2022