Kalle Hult återvänder till HC Dalen

Idag har vi gjort klart med ytterligare en spelare. Det är Kalle Hult som återvänder till HC Dalen efter två säsonger i Nybro Vikings. “En jättebra spelare som alltid ger 100%, säger Pelle Gustafsson, sportchef och tränare i HC Dalen.

 

Kalle Hult blir nästa spelare att addera till listan av spelare som ska representera HC Dalen kommande säsong. Kalle har tidigare spelat i HC Dalen och stod för två fina säsonger med god poängskörd innan han lämnade för Nybro Vikings där han spenderat de senaste två säsongerna. Pelle Gustafsson är nöjd över att Hult valt att återvända till HC Dalen.

-Jag är jätteglad över att Kalle valt att komma tillbaka till oss. Det är en spelare som alltid ger 100% och brinner för sporten och ser man tillbaka på de senaste säsongerna så har han en stabil poängproduktion som jag är säker på kommer att fortsätta hos oss till hösten, säger Pelle Gustafsson.

Kalle Hult ser fram emot återkomsten till HC Dalen och har höga förväntningar på kommande säsong.

-Jag har haft två bra år i Nybro men när Dalen hörde av sig så kändes det rätt att flytta tillbaka till Jönköping, Det ska bli väldigt kul att få komma tillbaka till Dalen som jag trivdes väldigt bra i senast, laget har något väldigt bra på gång och den resan vill jag verkligen vara med på. Jag har höga förväntningar på säsongen och laget vi hittills har ser riktigt starkt ut.

Kontraktet med Kalle Hult gäller i ett år.

FAKTA / HULT
Född: 950527, Vänersborg
Moderklubb: Vänersborg HC
Position: Forward
Skjuter: Vänster
Längd/vikt: 178 cm / 82 kg

Tidigare klubbar: Vänersborg HC, Malmö Redhawks, HV71, Nybro Vikings IF, Tyringe SoSS, Kallinge/Ronneby IF

Piotr Arvidsson
HC Dalen