Tvåvägscenter värvas från Hudiksvalls HC

Den fjortonde spelaren in i truppen 21/22 blir 25-åriga centern Mathias Hellgren, närmast från Hudiksvalls HC.

Vi kan i dag presentera nästa nyförvärv i form av centern Mathias Hellgren, som värvas från Hudiksvalls HC i den östra serien. Mathias är 25 år, är född i Bollnäs och har Alfta GIF som moderklubb men har de två senaste säsongerna alltså representerat Hudiksvall HC. Dessförinnan har han även spelat för Nyköping Gripen och Valbo HC.

– Mathias är en tvåvägscenter som är användbar i både PP och BP. Han kommer att bidra med lysande egenskaper på planen och sitt lugn vid sidan av isen och i omklädningsrummet. Känns toppenbra att knyta Mathias till TAIF, säger klubbchef Stefan Fransson.

Mathias kontrakt ärt skrivet på ett år. Vi hälsar Mathias varmt välkommen till Tranås!

Se klippet nedan för ett tjusigt mål av Mathias: