En förlängning och ett nyförvärv

Vi kan nu presentera ytterligare spelare som är klara för spel i Huddinge Hockey säsongen 21/22, en förlängning och ett nyförvärv. Joakim Hälleström förlänger och målvakten Albin Andersson ansluter från Nybro.

Vi är glada att meddela att Joakim Hälleström valt att fortsätta sin satsning i Huddinge Hockey även kommande säsong. Joakim är en tongivande spelare som med sin fart och sitt skott kan förändra en matchbild. Vi ser fram emot att få ta del av Joakims fortsatta utveckling i Björkängshallen.
Här hittar du statistik om Joakim>>

Målvakten Albin Andersson, med moderklubb Järna, är nästa spelare att ansluta till Huddinge Hockey. Albin har som största hockeymerit fått prova på spel i HockeyAllsvenskan med Karlskoga och Karlskrona och kommer nu senast från spel med Nybro i HockeyEttan. I Albin får vi en ung och målmedveten person som kommer att göra allt för att ta klivet vidare uppåt i seriesystemet. Med sin storlek och spelförståelse hoppas vi att Albin och Sebastian kommer att bilda ett starkt målvaktspar som vi kan förlita oss på. Välkommen till Huddinge Hockey Albin.
Här hittar du statistik om Albin>>

Fler nyheter om lagbygget kommer under veckan, så håll utkik.

Här kan du följa lagbygget 21/22>>