Inbjudan till Sommarhockeyläger v. 32

På grund av en rad olika omständigheter har vi inte förrän nu kunnat ta beslut om att genomföra vårt uppskattade sommarhockeyläger. I år kommer vi att köra vecka 32, 9-12 augusti. Vi kommer att ha en ansvarig tränare/dag. Till sin hjälp kommer han att ha flera av våra duktiga juniorer.

Information

Vecka 32: 9-12/8, måndag-torsdag. Eftersom vi bara kan ha läger under en vecka i år, så kommer vi att dela upp ungdomarna i två grupper. En grupp medd 2006-2009 och en grupp med 2010-2012. Pris: 2350 kr (2050 för BoIS-medlemmar).

I priset ingår frukt, mellanmål, lunch och en fyspåse med shorts, t-shirt och strumpor.

Spelare från BoIS har förtur till lägret, men lägret är öppet för spelare från andra föreningar!

Lägret är ett dagsläger som pågår mellan kl. 08.00-16.00 och deltagarna sover hemma. Under lägret kommer det att vara 3 ispass/dag, fys/spänst samt andra aktiviteter vid sidan av. Allt för att få med både hockeymässig utveckling men även lite sommarglädje!

Anmälan

Anmälan sker digitalt via länken nedan.
När anmälan är registrerad får du en faktura på anmälningsavgiften (500 kr) skickad till dig via mail. Fakturan för resterande del av avgiften mailas ut i början av juli och skall vara betald innan lägret påbörjas. Mail med schema och info skickas ut innan lägerstart.

SISTA ANMÄLNINGSDAG 30/6 2021


Återbud

Mariestad BoIS Hockey behåller alltid 500 kr för administrativa kostnader. Vid återbud efter den 3 juli behåller klubben hela avgiften. Undantag gäller skada eller sjukdomsfall, då återbetalas hela avgiften minus 500 kr. Detta mot uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning som styrker oförmågan att delta. För deltagare som påbörjat lägret men inte fullföljer veckan sker ingen återbetalning.

Anmälningslänk: KLICKA HÄR

Varmt välkomna till vårt sommarhockeyläger i Mariehus Arena!