Poängstark finländsk back klar för TAIF

I samarbete med Wienerbageriet som i år firar 60 år, kan Tranås AIF idag presentera ytterligare en pusselbit i lagbygget, 30-årige Otto Huttunen väljer spel i TAIF.

Otto Huttunens meritlista finns bland annat 67 matcher (tio poäng) med Kalpa, i den finska högstaligan. Utöver det har han under flera säsonger varit ett offensivt hot i Mestis, där han också varit lagkapten i IPK under tre säsonger. Sammanlagt har Otto producerat 16 mål och 47 assist, på 121 matcher i Mestis. Otto Huttunen är 189 cm lång och väger 98 kg.

– Otto är en rutinerad pjäs. En stor, spelskicklig högerback som blir perfekt i PP och en stor tillgång i vårt offensiva spel. Han kommer bidra med att vara en stor ledare på isen, och han är exakt det vi sökt, säger klubbchef Stefan Fransson.

Tranås AIF hälsar Otto Huttunen varmt välkommen till klubben och staden!