Truppnytt 21/22: Backen klar för fjärde raka säsongen

Nicklas Strid är en rutinerad herre trots att han ändå bara är 27 år. Han står noterad för 12 matcher i SHL med Brynäs IF och har även spelat i Allsvenskan med Södertälje och Almtuna. Inför säsongen 2018/2019 kom han till oss, då vi fortfarande spelade i division 2. Han var en stor bidragande orsak till att vi tog oss upp till Hockeyettan den säsongen och har varit oss trogen sedan dess. Nu är Nicklas Strid klar för sin fjärde raka säsong i Rallarbo!

Såhär säger sportchef Johan “Gnidan” Wennberg om förlängningen med Strid:
“Strid är en grymt bra kille både på och utanför isen. En riktigt modern back med bra skridskoåkning och fina händer. Med sina 91 poäng på 80 matcher i Rallarbotröjan är denna förlängning ett viktigt steg i rätt riktning på vår resa framåt!”