Omark ny huvudtränare i ÖHF

Örnsköldsvik Hockey Förening – ÖHF – kan idag meddela att Urban Omark är ny huvudtränare för representationslaget i ATG Hockeyettan.
– Det här känns bra och inspirerande. Jag ser fram emot att vara huvudtränare, driva ett team på seniornivå, säger Urban Omark.

– Vi har ett ungt lag den här säsongen, de allra flesta är födda på 2000-talet, och med den profilen på truppen känner vi att Urban är mycket bra för att kunna utveckla och förädla både individer och lag, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.
– Den struktur och profil som finns i den här truppen gör att jag ska kunna driva på individer och lag för ytterligare utveckling, hjälpa dem att ta nästa steg, säger Omark.

Omark lånas ut av MoDo Hockey till ÖHF under säsongen 2021/2022 som en del i det förstärkta samarbetet mellan klubbarna.
– Vi är glada över det samarbete vi har med ÖHF och från MoDo Hockeys sida tror vi att Urban är bra för utvecklingen av spelare i ÖHF, säger Henrik Gradin, sportchef i MoDo Hockey.
– Samarbetet med MoDo Hockey är mycket viktigt, och betydelsefullt, för ÖHF. Att vi nu tillsammans tagit det ännu längre är vi tacksamma över, säger Edlund.