Ricard Blidstrand stannar i Väsby

Backklippan Ricard Blidstrand är glädjande nog nästa spelare att stanna kvar i Väsby Hockey från fjolårets säsong i Hockeyallsvenskan.

 

Ricard är en spelare som man alltid vet vad man får ut av på isen. En riktigt laglojal spelare som alltid gör sitt yttersta i varje byte och som framförallt bidrar med rejäla tag i den egna zonen. Ricard står för extremt värdefull rutin efter fem raka säsonger i Hockeyallsvenskan och den rutinen kommer att bli guld värd den kommande säsongen då han står för en rejäl stadga i de bakre leden.

 

Sportchef Tom Tärnström om Ricards förlängning av kontraktet.

 

-Ricard gjorde en stabil säsong förra året i Hockeyallsvenskan men känner sig inte klar i Väsby. Han bidrar med ett lugn, rutin och ett väldigt gott defensivt arbete dag efter dag. Han var den spelaren i Hockeyallsvenskan som blockade flest skott av alla vilket säger en hel del om vilken karaktär det är.

 

Vid pennan

 

Krister Holmgren

 

Foto: Johan Dali – Frilansfotograferna