Jacob Spångberg stannar i Väsby

I samarbete med Mustonen & Hedlund Jurist och Mäklarfirma kan vi idag glädjande presentera att fjolårets MVP, Jacob Spångberg fortsätter i Väsbytröjan ännu en säsong.

 

Det är en ordentligt stor fjäder i hatten för föreningen att man lyckas knyta en sådan etablerad Hockeyallsvensk spelare som i sin bästa ålder väljer att stanna kvar ännu en säsong trots degraderingen från ligan där Jacob egentligen sportsligt sett hör hemma på.

 

Fjolårssäsongen var rakt igenom stabil för Jacob där han spelade samtliga Väsbys matcher och under dessa stod för 21 poäng. Totalt sett har Jacob sju raka säsonger i Hockeyallsvenskan och kommer att vara en ledande stöttepelare tack vare sin rutin både på och utanför isen.

 

Sportchef Tom Tärnström om Jacobs förlängning med Väsby Hockey.

 

-Jacob är egentligen alldeles för bra för denna nivå och det är bara tacka hockeygudarna att han väljer att stanna. Han har haft mängder av alternativ i Hockeyallsvenskan men trivdes bra i Väsby och vill ge detta en ärlig chans att ta oss tillbaka. Han var vår bästa back förra året i Hockeyallsvenskan och kommer bidra i alla former. Jacob är också en riktig superkille och ett föredöme för våra yngre spelare.

 

Vid pennan

 

Krister Holmgren

 

Foto: Frilansfotograferna