Henrik Rommel förlänger kontraktet

Med god hjälp av er trogna supportrar är nu finansieringen av Väsby Hockeys supporterspelare för kommande säsong klar. Säsongens supporterspelare blir Henrik Rommel.

 

Det är ett välbekant ansikte eftersom Henrik Rommel var en av de första som värvades till Väsby för drygt ett år sedan när Hockeyettan klädseln skulle uppgraderas till en Hockeyallsvensk kostym. Den energiska Rommel stod för nitton poäng den gångna säsongen kvalspel inkluderat. Poäng som sett till antalet skapade chanser från Henriks sida borde varit betydligt fler men det var lite stolpe-ut för Rommel under fjolåret.

 

Den energiskt spelandes Henrik är och kommer att bli en viktig kugge för Väsby kommande säsong. Han är ett rejält offensivt hot tack vare sin fart, spelförståelse och sitt hårda, snabba skott. Tjugosjuåriga Henrik har även rikligt med rutin tack vare sina sju säsonger och över 300 matcher i Hockeyallsvenskan och förväntas spela en stor roll i Väsby Hockey i höst/vinter.

 

Ett stort TACK riktas till alla supportrar som bidragit till insamlingen.

 

Sportchef Tom Tärnström om Henriks intåg i truppen.

 

Henke har precis som flertalet andra spelare i årets trupp haft alternativ högre upp och i ligor utomlands men har med tiden sett laget växa fram och blivit mer och mer sugen på att fortsätta hos oss. Han ser det som en inspirerande utmaning att följa med på denna resa och är redo att ta ett stort ansvar både på och utanför isen vilket vi självklart är väldigt glada för. Jag vill också rikta ett stort tack till de Vildafans som bidragit till insamlingen, den bidrog definitivt till att vi kunde knyta ihop denna deal.

 

Vid pennan

Krister Holmgren

 

Foto: Bildbyrån (Emil Särnehed)