Thomas Engman förlänger sitt avtal

Mörrum Hockey kan idag meddela att Thomas Engman förlängt sitt avtal med ytterligare två år efter denna säsong vilket innebär att hans avtal nu sträcker sig över säsongen 2023/2024.

Ordförande Anders Gustavsson kommenterar:

”Vi följer vår målsättning att bygga föreningen i framtiden med kontinuitet och det gäller så klart också på ledarsidan i vårt A-lag.

Thomas Engman är en tränare i rätt ålder med ambitioner att ta sig vidare uppåt i framtiden och där kände vi som förening att vi skall  hjälpa varandra. Att vi som förening och Thomas som tränare under en längre tid ska skapa en stark organisation i hela föreningen.

Samtidigt ska vi ta också ta viktiga steg uppåt och framåt sportsligt både i Ungdom, Junior och A-lag. Därför är Mörrum Hockey och Thomas Engman nu överens om ett 3-årigt avtal och det skall bli oerhört spännande att se hur långt denna resa går tillsammans.”

Thomas Engman om det förlängda avtalet:

”Det känns hedrande och bra att vi är överens om en förlängning av mitt avtal med Mörrum Hockey. Både jag och min familj trivs riktigt bra här och det är såklart en viktig del i det hela.

Detta innebär att jag och föreningen lättare kan sätta långsiktiga mål med verksamheten och att vi kan jobba med kontinuitet. Jag ser verkligen fram emot att jobba vidare i föreningen.”

#baragoisare