Genrep hemma mot HC Dalen i eftermiddag

Seriepremiären närmar sig, och i eftermiddag genrepar Tranås AIF hemma mot HC Dalen, matchstart 16.00

I truppen börjar skadeläget ljusna något, och till dagens match är Jonas Fredriksson tillbaka i spel. Frågetecken finns i skrivande stund för Miro Mäkinen, övriga som varit frånvarande tidigare är inte tillgängliga. Till dagens match finns också två inlånade spelare med. Backen Lukas Flygt från Vita Hästen, och forwarden Fredrik Johansson från Mjölby HC. I mål står Victor Johnson.

Det är dags för genrep, efter en lång  och väldigt speciell försäsong, där vi haft mycket skador och fått ställa in matcher. Vi vill fortfarande få vissa svar från vårt grundspel, men senaste matchen tycker jag är vår klart bästa insats, där vi gör många saker bra över hela banan, säger assisterande tränare Andreas Högosta.

TAIF-Rummet är som vanligt öppet för medlemmar i Flying Cranes, är du inte medlem kan du bli det här.

Välkomna till Stiga Arena i eftermiddag!

Köp biljett |Köp Livesändning

Köp Halva Potten-lotter
Glöm heller inte att köpa Halva Potten lotter. Ni hittar information om hur ni gör det länken nedan. Vi säger också stort grattis till Ulrika Parmö som senaste matchen tog hem halva potten på 1 925 kr!

Läs mer om halva potten här