Nyförvärv på backsidan förstärker Huddinge!

William Malmia ansluter till laget och är spelklar redan till kvällens träningsmatch mot Väsby.
– William är en back som vi var intresserade av redan i början av sommaren, men som då hade beslutat sig för att spela ett år i USHL för Omaha Lacers, säger Sportchef Alexander Ytterberg och fotsätter:
– William valde i förra veckan att komma tillbaka till Sverige och kontaktade då oss, vilket vi är mycket glada över. Det är en ung back med mycket uppsida som vi tror på. Bra storlek (195cm, 100kg) och kan bidra i spelet med puck. William kommer tidigare från Södertäljes organisation där han varit en bärande pjäs i juniorlagen och lagkapten. Han har även hunnit testa på några matcher i HockeyAllsvenkan och var även på lån till Nyköping en kort period under den förra säsongen.

Varmt välkommen William.

Här hittar du statistik om William>>