Hockeyhelg i Björkängshallen!

Imorgon lördag startar serien för A-laget i HockeyEttan Östra.
– Vi tycker att försäsongen har varit givande. Vi fick lite svar under de senaste matcherna mot Väsby som ger oss bra självförtroende inför seriepremiären, säger sportchef Alexander Ytterberg och fortsätter:
– Simon Delden, som varit på try-out, har vi skrivit avtal med. Simon gjorde två bra matcher mot Väsby och vi känner att vi har hittat en bra roll i truppen för honom. Rasmus Dahlberg Karlsson är fortsatt borta med en skada men vi hoppas på att få tillbaka honom i spel under oktober.

Biljetter till A-lagets hemmamatcher kan du köpa här>>

Övriga lag i elitblocket
J20:s serie har dragit igång, Huddinge förlorade premiären mot Almtuna med 3-6 men vann hemma senast mot Enköping med 3-1.
– Det är en trupp med mycket potential. Ett flertal spelare kommer ha möjligheten att spela uppåt under året om de utvecklas som vi tror och hoppas. De spelar redan ikväll hemma mot Nyköping, matchstart kl.19:30, säger Alexander

J18 har även dem spelat två matcher i serien. De vann sin första match mot Lidingö hemma med 9-2. och pressade Djurgården borta på hovet men fick tyvärr se sig själva besegrade med 4-6, sista målet i tom bur. Nästa match är på söndag kl.17:30 mot SSK på hemmaplan.

U16-serien har inte inletts, däremot spelar de i DM, där de har fått en bra start. För närvarande ligger de på samma poäng som AIK som delad trea i sin grupp. Även de spelar hemma på söndag mot Sollentuna, kl.12:30.