Inför matchen mot Nybro Vikings

HC Dalen jagar fortfarande första poängen för säsongen. De tre inledande matcherna har alla slutat med uddamålsförlust där resultatet skrivits till 2-3 (3-2). Dalen har sedan tidigare Jaeden Martin på skadelistan och i matchen senast mot Kallinge/Ronneby IF skadade sig Victor Sjöholm som väntas bli borta från spel i 2-3 veckor. I ett led till detta så har HC Dalen tillsammans med Kristianstad kommit överens om ett lån av backen Jakob Stridsberg de tre kommande matcherna. Foto: Marcus Vilson

Jakob blev en viktig kugge i laget under föregående säsong och det är roligt att kunna hälsa honom åter välkommen i HC Dalen. Jakob är med i matchtruppen till morgondagens möte mot Nybro Vikings och han kommer spela i tröja nummer 14. I samband med matchen kommer vi att anordna ett digitalt Halva Potten-lotteri där varje lott kostar 20kr och du får köpa hur många lotter du vill! Swisha till 123 062 23 16 eller scanna QR-koden i bilden nedanför.

 

Du kan också köpa och se matchen live genom att klicka på länken nedanför:

KÖP MATCHEN HÄR!

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen