Backförstärkning till Väsby

Vi hälsar den unga backen Hampus Lindström varmt välkommen till Väsby Hockey. Den skridskostarka två-vägs backen Hampus anländer närmast från seriekollegan Enköpings SK men tillbringade fjolåret i Vita Hästen. Där noterades han för femton matcher i Hockeyallsvenskan och tränade under i princip hela säsongen med den allsvenska truppen.

 

Hampus har annars Bålsta HC som moderklubb och var del av den klubbens framgångsrika 01-lag tillsammans med bland annat Gustav Eurenius. Sedan tog han vägen via Östersunds hockeygymnasium där han redan under juniortiden fick känna på spel i Hockeyettan med Östersund innan han inför fjolårssäsongen hamnade i Norrköping.

 

Sportchef Tom Tärnström om Hampus ankomst till truppen.

 

Vi har haft ett stort behov att bredda ut backsidan då vi endast varit sex backar på kontrakt senaste veckan. Hampus är en spelare som Jussi känner väl efter att ha tränat honom hela förra säsongen i Vita Hästen. Detta sätter oss också i en bra sits där vi kan utvärdera laget och fortsatt leta efter Alexis Binners ersättare i lugn och ro.

 

Vid pennan

 

Krister Holmgren

 

Foto: Mikael Einarsson