Tony Salo ny assisterande tränare i A-laget

Väsby Hockey kan idag glädjande meddela att Tony Salo blir A-lagets nya assisterande tränare. Tony kommer starta uppdraget från och med nästa vecka och avtalet är skrivet säsongen ut. Detta medför inte att Tony avsäger sig rollen som sportchef för ungdomssektionen utan kommer fortsatt ha det övergripande sportsliga ansvaret för ungdomarna.

Sportchef Tom Tärnström om lösningen:

”-Det känns fantastiskt bra att Tony är ombord som en del av A-lagets ledarstab. Han besitter en stor hockeykompetens och har drivet inom sig att hela tiden uppdatera sig för att bli så bra som möjligt i sina roller. Det känns också väldigt bra att ge våra egna ledare inom organisationen chansen för nya utvecklingsmöjligheter och få växa i klubben. Jag ser fram emot att börja jobba med Tony även kring A-lagsverksamheten och känner mig trygg i att detta kommer slå väl ut.”