Vi förstärker upp på backsidan

Vi förstärker backsidan med 23-årige William Mann med Hudiksvall HC som moderklubb! Han kommer senast från spel med Tegs IK där han varit sedan säsongen 2020/2021. Innan dess har han representerat Östersund IK’s juniorverksamhet och även spelat sammanlagt 139 matcher i Hockeyettan med Östersund och Hudiksvall.

Hur gick tankarna när du valde spel med Strömsbro?
– Jag kom i kontakt med Strömsbro och vi hade ett bra snack. Jag har bara hört bra om klubben.

Hur skulle du beskriva din spelstil? Vad är dina styrkor?
– Jag är en tvåvägsback med god fysik. Bra på skridskorna och ett bra skott om jag lyckas träffa mål, haha.

Vad har du för förväntningar på att komma till Strömsbro och slutföra säsongen här?
– Mina förväntningar av säsongen är att framförallt ta sig till Allettan och sedan jobba vidare efter det.

Sportchef Johan “Gnidan” Wennberg kommenterar:
“Vi har fått fina vitsord om William och han kommer ta stora kliv hos oss i vinter!”