Uppsnack inför Karlskrona med Pelle G!

På onsdagskvällen möter HC Dalen Karlskrona HK i årets första match. Dalen kommer med en förlust mot Skövde i ryggen samtidigt som Karlskrona vann senast mot Huddinge med 5-4. Ett på förhand tufft möte väntar på Smedjehov.

 

Karlskrona ligger på en tredjeplats i tabellen med 15 poäng och Dalen hittar vi precis under på en fjärdeplats med 12 poäng. Så det är en viktigt match för båda lagen om man ska ha häng på topp två-placeringarna som innebär playoff-spel till våren. Lånet från HV71, Nils Juntorp, som gjort det suveränt i de matcher han spelat med Dalen stoppas från spel till morgondagens match.

 

-HV71 har som alla vet pausat sin verksamhet på grund av Covid 19 i truppen. Detta gör att Nils och spelare som Kalle Holm och Gustav Salmi-Lilja inte kommer till spel med oss imorgon. Det är inte så mycket att göra åt detta mer än att det är tråkigt men det är som det är och vi får anpassa oss efter rådande omständigheter. I övrigt så har vi de flesta spelarna redo och några saknas av olika inte Covid-relaterade skäl, säger Pelle Gustafsson.

 

Till matchen så anordnar vi ett digitalt Halva Potten-lotteri. En lott kostar 20kr och du swishar till 123 062 23 16. Pizzeria Norrahammar sponsrar tävlingen genom att lotta ut en valfri pizza till en lycklig vinnare som köpt en lott. 

 

Kan du inte se matchen på plats så kan du köpa den genom att klicka in på länken och köpa den på Hockeyettan Play!

 

Piotr Arvidsson
Media & kommunikation
HC Dalen