Gameday – Viktig info inför Eskilstuna Linden

Det är åter dags för match på Jössarinken och det är dessvärre samma pandemiregler som gäller.

Tänk på följande:

Alla som har säsongskort på sittplats behöver boka nya platser för varje match man ska gå på så länge som restriktionerna gäller. Ni har fått koder utskickade via sms/mail som ni använder för att boka nya sittplatser helt utan extra kostnad. Har ni ej fått någon kod, maila omgående till: [email protected] så hjälper vi er.

Ni som har säsongskort på ståplats behöver inte boka ny plats, däremot behöver ni sitta på utmärkta platser på läktaren.

Ni som har säsongskort i VIP:en är ej påverkade.

Det är fortsatt krav på vaccinationsbevis för er över 18 år vid inpassering, så ha detta samt giltig legitimation med dig och tänk på att komma i god tid då det kan uppstå köer.

Inne i arenan gäller följande:

Kranlyfts medlemsbar får endast ta emot sittande gäster. Man kan boka platser här genom att välja medlemsbar som tillval när man köper en “ståplatsbiljett”. Finns det lediga platser är medlemmar som vanligt välkomna före, under och efter matchen.

I VIP:en är det endast sittande gäster. Skulle det finnas något bord ledigt är man välkommen men vi rekommenderar att man bokar en plats.

KÖP DIN BILJETT HÄR

Varmt välkomna till Jössarinken!