INFORMATION angående fri entré under 18 år via Hexatronic.

Under flera år har HHC samarbetat med Hexatronic att kunna bjuda alla barn och ungdomar under 18 år på fri entré till våra hemmamatcher.

P.g.a. pandemin råder det strikta restriktioner där publikkapaciteten är mycket begränsad på Holmen Center.

– Hexatronic har inte dragit in sponsringen av fri entré för barn och ungdomar. Hexatronic ser just denna del i sponsringen som en mycket viktig del för att ungdomar skall ha en meningsfull fritid där alla kan deltaga.
Men HHC måste följa publikrestriktionerna som är väldigt klara och tydliga vilket betyder att publikkapaciteten kraftigt har minskat – vi kan helt enkelt inte ta in alla som vill gå på hockey i dessa tider, säger Fredrik Jönsson, marknadschef, Hudik Hockey.

Exempel på dessa restriktioner är att endast sittplats (och ej ståplats) är tillåtet och mellan varje sällskap, max 8 personer, måste det vara 1 meter i sidled och upp- och nedtill.

– Vi har även andra grupper, som tex våra egna spelare och ledare, som tidigare har haft fri entré, men nu kan vi endast ta in betalande publik samt privatpersoner och företag som har köpt årskort med tanke på restriktionerna. Istället har HHC beslutat att erbjuda kraftigt reducerad rabatt för alla under 18 år. På så sätt klarar vi av att få in alla som vill gå på våra matcher, avslutar Fredrik Jönsson.

Ordinarie pris är 140:- för vuxna och 60:- för barn & ungdomar under 18 år.